Index  »  Razno  »  Meda skrivalica

Razno

Nudim: Meda skrivalica

Kontakt podaci
Oglasio:ivan
Mesto:beograd
Telefon:0665517889
Detalji oglasa
Datum:27.Maj.2024
Ističe:23.Nov.2024
Opis
Pored toga što je neverovatno mekan i sladak, ovaj meda može da priča i da se igra sa decom!
Meda koji voli da se igra - Deca su navikla da se igraju sa igračkama, ali ovaj meda je poseban po tome što će se i on igrati sa njima. Omiljena igra medina igra - žmurke!
Pričaće sa vašim mališanom - Ovaj plišani meda ume da izgovori čak šest različitih fraza koje su tu da zabave decu dok se igraju sa njim! Najmekši prijatelj dece - Meda je izrađen od pliša, dok je ćebence koje koristi za žmurke izraženo od kvalitetnog satena. Ovako mekani materijali ga čine idealnim drugarom za zagrljaj! Može se prati po površini - Znamo da mališani umeju da budu nepažljivi i da se igračke često zaprljaju. Ovog medu možete očistiti mokrom krpom ili vlažnom maramicom i ostaviti ga da se osuši!

Proizvod možete poručiti pozivom na broj telefona ili viber 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo postexpresom preko pošte. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda . Pozovite:0665517889 kontakt osoba: IVAN

Garancija na ispravnost robe
U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije
U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac

« Nazad   Štampaj

Tekst oglasa je autorsko delo samog oglašivača te sajt ne snosi odgovornost za njegov sadržaj. Ukoliko smatrate da je uvredljiv ili krši zakon javite nam preko "kontakt" stranice.
Mali Oglasi je servis za besplatno oglašavanje. Korišćenje sajta je besplatno i u dobroj nameri.

Svi posetioci imaju pravo da se besplatno oglase na sajtu, ukoliko ne krše uslove korišćenja.
Obaveštenja
Copyright (c) 2008, malioglasi.iz.rs. All rights reserved.
Web dizajn i razvoj: CoppeTeam Studio © 2006-2024, Prikazao: PowerCMS
·