Index  »  Industrija  »  Građev. materijal  »  Meka kamena vuna FIBRANgeo B-030

Građev. materijal

Nudim: Meka kamena vuna FIBRANgeo B-030

Kontakt podaci
Oglasio:Tehnokomerc Kruševac
Mesto:Kruševac
Telefon:063603100
Detalji oglasa
Datum:06.Sep.2023
Ističe:01.Jun.2026
Opis
FIBRANgeo B-030 je fleksibilna (meka) izolaciona ploča od kamene vune. FIBRANgeo proizvodi od kamene vune se industrijski proizvode ispredanjem vlakana od rastopljene kamene mase. Izolacija od kamene vune je prirodni neorganski vlaknasti materijal, široko poznat po termičkim i zvučnim izolacionim karakteristikama, kao i po izuzetnim performansama u pogledu zaštite od požara.
Primena:FIBRANgeo B-030 ploče namenjene su za potrebe toplotne i zvučne izolacije, kao i otpornosti na vatru prilikom:Izolacije šupljina vertikalnih elemenata konstrukcije, kao što su:• Izolacija jezgra za zidove (suva gradnja od bilo koje vrste ploča, drvene konstrukcije, metalnih ili gipsanih panela itd. )Izolacija šupljina horizontalnih elemenata, kao što su:• Plafon suve konstrukcije, neperforirani spušteni plafon

• Obloga tavanskog plafona

• Između podnih drvenih greda

• Pilotis spoljna izolacija sa suvom konstrukcijom
Suva gradnja, ubrzava proces izgradnje i najčešća je metoda za izgradnju unutrašnjih pregradnih zidova. Veoma je česta u hotelima, komercijalnim i javnim zgradama jer nudi lakoću i brzinu konstrukcije uz omogućavanje lakših budućih izmena. Ključne tehničke karakteristike koje, pored svojih, mora imati i pravilan suvi zid jesu mehanička čvrstoća, zvučna i toplotna izolacija, kao i zaštita od požara.Proizvodi FIBRANgeo B serije su idealni za ovu primenu, jer obezbeđuju visoku zvučnu, toplotnu i požarnu izolaciju (klasa A1, što znači da su negorivi) i dovoljnu mehaničku čvrstoću tako da zadrže svoj oblik i oblik tokom celog života izgradnje.

« Nazad   Štampaj

Tekst oglasa je autorsko delo samog oglašivača te sajt ne snosi odgovornost za njegov sadržaj. Ukoliko smatrate da je uvredljiv ili krši zakon javite nam preko "kontakt" stranice.
Mali Oglasi je servis za besplatno oglašavanje. Korišćenje sajta je besplatno i u dobroj nameri.

Svi posetioci imaju pravo da se besplatno oglase na sajtu, ukoliko ne krše uslove korišćenja.
Obaveštenja
Copyright (c) 2008, malioglasi.iz.rs. All rights reserved.
Web dizajn i razvoj: CoppeTeam Studio © 2006-2024, Prikazao: PowerCMS
·