Index  »  Vozila  »  Ostalo  »  ZASTITA VOZILA OD KRADJE VOZDOVAC

Ostalo

Nudim: ZASTITA VOZILA OD KRADJE VOZDOVAC

Kontakt podaci
Oglasio:ZASTITA VOZILA OD KRADJE VOZDOVAC
Mesto:BEOGRAD
Telefon:063209020
Detalji oglasa
Datum:22.Okt.2022
Ističe:20.Apr.2023
Opis
ZASTITA VOZILA OD KRADJE VOZDOVAC
Delta electronic security sistem bavi se ugradnjom i popravkom vrhunskih sigurnosnih sistema za zaštitu vozila koji pružaju kompletnu zaštitu vozila.

„Delta electronic“ nalazi se na Vozdovacu u blizini Vojvode Stepe, u Beogradu.
Specijalizovani servis za popravke i ugradnju auto alarma, nudi Vam širok spektar usluga usko povezanih sa efikasnom zaštitom vozila od krađe.
Kod nas Vas očekuju usluge ugradnje i popravke:
– vrhunskih sigurnosnih sistema za kompletnu zaštitu vozila,
– A.T. LOCK klin igle za zaključavanje volana,
– multimedia, DVD i audio sistema i opreme za sve vrste vozila,
– parking senzora,
– hands free uređaja,
– ostale dodatne opreme za automobile.

Budući da su se serijski, fabrički i konvencionalni sistemi u praksi pokazali kao nepouzdani, javila se potreba za individualnim sistemom zaštite u zavisnosti od tipa i modela automobila. Sistem alarma, koji se prilagođava vlasniku i karakteristikama vozila, najbolje je rešenje za zaštitu Vašeg vozila od krađe.
Sigurnosni sistem firme i servisa „Delta electronic“ isključuje mogućnost sabotaže i zaobilaženja zaštite, u cilju krađe automobila. Putem kombinacije više podsistema, elektronske i alarmne zaštite, najčešći načini krađe i neutralisanja zaštite vozila, izbegnuti su u potpunosti.
Do sada nismo imali niti jednu reklamaciju za naš sistem elektronsko mehaničke zaštite vozila. Njegova ugradnja ne utiče na fabričku garanciju vozila. Njegovu efikasnost priznaju brojne osiguravajuće kuće u našoj zemlji. Kako bi izbegli mogućnost slabljenja zaštite vozila od krađe, naši auto alarmi se rade u ograničenim malim serijama.
Svoju primenu auto alarmi „Delta electornic“ našli su kod vozila visoke klase, koja su najčešće meta kradljivaca automobila. Izdvojili bi Audi, Porsche, VW, Bentley, Mercedes, BMW, ali i nešto jeftiniju klasu Renault, Citroen, Seat, Skoda, Peugeot i Opel. Efikansa blokada motora i volana, obezbediće Vaš automobil i od najupornijih lopova.
Vise informacija : +38163/209020 ; +38163/7712612 ; +38165/2090202

« Nazad   Štampaj

Tekst oglasa je autorsko delo samog oglašivača te sajt ne snosi odgovornost za njegov sadržaj. Ukoliko smatrate da je uvredljiv ili krši zakon javite nam preko "kontakt" stranice.
Mali Oglasi je servis za besplatno oglašavanje. Korišćenje sajta je besplatno i u dobroj nameri.

Svi posetioci imaju pravo da se besplatno oglase na sajtu, ukoliko ne krše uslove korišćenja.
Obaveštenja
Copyright (c) 2008, malioglasi.iz.rs. All rights reserved.
Web dizajn i razvoj: CoppeTeam Studio © 2006-2023, Prikazao: PowerCMS
·