Index  »  Nekretnine  »  Kuće  »  Vila 276 m2 I 150 m2 terasa Kr...

Kuće

Nudim: Vila 276 m2 I 150 m2 terasa Krcedin Indjija

Kontakt podaci
Oglasio:Bosiljka
Mesto:Krcedin Indjija
Telefon:+381641818890
Detalji oglasa
Datum:01.Dec.2021
Ističe:01.Dec.2022
Opis
Prelepa Vila 276 m2 I 150 m2 terasa na obroncima Fruske Gore Krcedin

Krcedin - Indjija - Srbija

Prelepa moderna vila grejne površine 270m2 na obroncima Fruške Gore u Krčedinu sa sjajnim pogledom na Dunav, Krčedinsku adu i šumarak preko puta vile. Vila se sastoji od prizemlja u kome je ogroman dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom sav u staklu - dvostran koji gleda na dvorište, šumarak i Dunav i koji je površine 100m2 kao i kupatilo i tehnička prostorija sa fitnes prostorom.  Sprat u kome je ulazni foaje - kao rezervni dnevni boravak i 4 velike spavaće sobe od kojih jedna može da bude i kombinovano dnevna spavaća jer je velika i na jedinstvenom mestu sa najlepšim pogledom.  Ostale 3 sobe su prostrane i komforne spavaće sobe sa lepim pogledom i osvetljenošću. Na ovom nivou je i veliko spa kupatilo i spa zona u kojoj su planirani veliki djakuzi i velika sauna sa turskim kupatilom. Vila i dvorište su ušuškami i intimni dovoljno udaljeni od susednih objekata.  

Dvorište je iz dva dela: prednje - koje je do ulice i koje ima 3 parking mesta unutar placa, dva manja vrta i jedan intimni deo za sedenje i zadnje dvorište koje je ogromno
prostrano i povezano sa šumarkom i u koje se ulazi iz dnevnog boravka ravno. Tu je i lep bočni vrt. Terasa na ravnom krovu je najlepši deo objekta ona je komplet zavvršena i ima neverovatan otvoren pogled na sve 4 strane ka Dunavu, Krčedinskoj adi šumarku i okolnom zelenilu, ona je  uvezana sa bazenom spoljnim i SPA zonom i ima multifunkcionalnu namenu. Planiran je na njoj letnji bar - svlačionica za bazen, prostor za sunčanje ili razne druge hobije - ljuljaške, stoni tonis i slično. SPA je lako da se otvori i bude letnji uvezan sa spoljnim bazenom, a naravno tokom hladnijeg vremena je u sklopu kuće. Bazen je dimenzija 4.5m x 8m i ima nekoliko nivoa dubione ali to je i dalje prilagodivo po željama budućih vlasnika.

Vila je završena sa svim radovima i na nekih 80% je investicionog ulaganja, ostali su završni i fini radovi koje nismo hteli da radimo jer smo se neplanirano odlučili za prodaju smatrajući da je bolje da svaki vlasnik je prilagodi svojim željama i ukusu.

U ponudi je i plac dodatni od 6 ari za koji smo planirali da bude za pomoćne objekte i sportske terene koji je preko puta vile u mirnoj ulici.  Taj plac bi smo odvojeno prodavali - cena dogovor.

Cena 345.000 EVRA

TEL +381 64 181 88 90

« Nazad   Štampaj

Tekst oglasa je autorsko delo samog oglašivača te sajt ne snosi odgovornost za njegov sadržaj. Ukoliko smatrate da je uvredljiv ili krši zakon javite nam preko "kontakt" stranice.
Mali Oglasi je servis za besplatno oglašavanje. Korišćenje sajta je besplatno i u dobroj nameri.

Svi posetioci imaju pravo da se besplatno oglase na sajtu, ukoliko ne krše uslove korišćenja.
Obaveštenja
Copyright (c) 2008, malioglasi.iz.rs. All rights reserved.
Web dizajn i razvoj: CoppeTeam Studio © 2006-2022, Prikazao: PowerCMS
·