Index  »  Nekretnine  »  Kuće  »  Kuca 126 m2 Smederevo

Kuće

Nudim: Kuca 126 m2 Smederevo

Kontakt podaci
Oglasio:Smederevo
Mesto:Smederevo
Telefon:+38162716694
Detalji oglasa
Datum:15.Maj.2023
Ističe:14.Maj.2024
Opis
Kuća u Smederevu

Prodaje se kuća i zemljište, direktno od vlasnika (bez posrednika). Kuća je uknjižena, vlasništvo 1/1, nalazi se na placu površine 7,41 ari, dvorište je ograđeno, bruto površina kuće 126m2, neto korisna površina 116m2. Objekat je podoban za svakodnevne životne aktivnosti.

U prizemnom delu kuće nalaze se dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, špajz, i ulazni deo. Spratni deo kuće sastoji se od tri prostorije, malog kupatila i terase. Dodatno je izveden krovni deo, koji može da se koristi za odlaganje stvari. Nedavno su na pojedinim prozorima postavljene aluminijumske roletne, izveden je dimnjak, te je moguć boravak u zimskom periodu. Za grejanje se koristi šporet na drva – „ Smederevac“.

Kuća se prodaje sa većinom nameštaja koji se trenutno koristi. Nameštaj je star ali očuvan i funkcionalan.

U dvorišnom delu se nalaze drvo oraha, višnje, trešnje, jabuke itd. Takođe, u dvorišnom delu ispred kuće postoji bunar čija je upotreba moguća. (potrebno je da se pre upotrebe očisti)

Struja i voda su izvedeni/priključeni na mrežu.

Kuća se nalazi u mirnom delu Smedereva, ulica Kraljice Natalije Obrenović (stari naziv ulice Stevana Visokog). Komšiluk je prijatan.

Udaljenost od centra grada je 2,9km.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu, molim vas da me kontaktirate tokom sedmice od 8h do 20h. Kontakt telefon je 062716694, za pozive iz inostranstva +38162716694.

« Nazad   Štampaj

Tekst oglasa je autorsko delo samog oglašivača te sajt ne snosi odgovornost za njegov sadržaj. Ukoliko smatrate da je uvredljiv ili krši zakon javite nam preko "kontakt" stranice.
Mali Oglasi je servis za besplatno oglašavanje. Korišćenje sajta je besplatno i u dobroj nameri.

Svi posetioci imaju pravo da se besplatno oglase na sajtu, ukoliko ne krše uslove korišćenja.
Obaveštenja
Copyright (c) 2008, malioglasi.iz.rs. All rights reserved.
Web dizajn i razvoj: CoppeTeam Studio © 2006-2023, Prikazao: PowerCMS
·